✂ Rivièra MaisonOp deze pagina hoop ik de leuke nieuwtjes, informatie over de nieuwe collection en de gehouden acties van het merk Rivièra Maison bij te houden. Zelf ben ik helemaal fan van dit merk, hiermee hoop ik jou ook 'warm' te maken voor dit fantastische merk! Dit doe ik vanaf 22 juni 2015, 'k ben zelfs op het prachtige hoofdkantoor geweest om de nieuwe Collection van Rivièra Maison te mogen bewonderen. Op mijn blog kun je zo nu en dan een blogpost voorbij zien komen met het label;
 'Vestywo by Rivièra Maison'.

Wil je graag gelijk een kijkje nemen bij Rivièra Maison, ga dan naar de site; ww.rivieramaison.nl of naar één van de stores.

Scrol naar beneden, helemaal onderaan vind je een video waarin manlief en ik gefilmd zijn in onze lievelings-store in Laren, daar begon het allemaal! De Maand Oktober:


(vanaf 6 tot 8 oktober)

INTERIOR DESIGN DAYS

INTERIEUR-ADVIES
Ga je (ver)bouwen, herinrichten of verhuizen? Tijdens de Interior Design Days geven de interieuradviseurs je gratis en vrijblijvend advies op maat in de Design Studio’s. Je profiteert tijdens de Interior Design Days gelijk van de Interior Month: bij iedere besteding van € 500,- aan meubels ontvang je een Rivièra Maison accessoire gift voucher t.w.v € 100,-.(vanaf 4 tot 29 oktober)

INTERIOR MONTH

MEUBELACTIE
Tijdens de Interior Month profiteer je online en in de stores van de meubelactie: Je ontvangt een Accessoire Gift Voucher t.w.v. € 100,- cadeau bij iedere besteding van € 500,- aan meubels.(vanaf 2 tot 31 oktober)

GIVE-AWAY OKTOBER

GIVE-AWAY
In de maand oktober is er weer een leuke give-away actie. Bij besteding van ten minste € 350,- aan accessoires ontvang je een Manhattan Loft Coffee Table t.w.v. € 159,- cadeau.

Bij besteding van ten minste € 200,- aan accessoires betaal je voor de Manhattan Loft Coffee Table geen € 159,- maar € 50,-(vanaf 27 september tot 1 oktober)

AUTUMN ARRIVALS

Het is weer tijd voor Autumn! Tijdens de Autumn Arrivals kun je gebruik maken van diverse aantrekkelijke acties in de webstore en Stores.
1+1 GRATIS
Grand Café RM Glass, verkrijgbaar in Small, Medium en Large vanaf € 7,95.
MEUBELKORTING
Bij besteding van iedere € 500,- aan meubels ontvang je € 50,- korting.
GIVE-AWAY 1

Bij besteding van ten minste € 100,- aan accessoires ontvang je de Freshly Baked Plate t.w.v. € 29,95 cadeau.
GIVE-AWAY 2

Bij besteding van ten minste € 250,- aan accessoires ontvang je de Pinnacles Lantern L t.w.v € 89,95 cadeau.(RM Magazine)

Autumn 2017
RM MAGAZINE AUTUMN 2017
Nu verkrijgbaar het nieuwe RM Magazine Autumn 2017 t.w.v. € 5,95. Ga naar één van de RM Stores en krijg het Magazine bij je aankoop!AMUSE SUMMER ONLINE MAGAZINE
(A)muse
Het online Magazine voor de SUMMER staat online, klik HIER! en bewonder!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

In dit videoclipje worden Manlief en ik gefilmd bij min 0.07 en staan we op de cover van het videoclipje, hoe tof is dat?!

(www.rivieramaison.nl)


In deze video-clip worden Manlief en ik gefilmd, bij min. 2.36 en 7.11, in onze lievelings-store in Laren.


(www.rivieramaison.nl)