woensdag 23 november 2016

♥ Riviera Maison: New Store & RM Cafe Arnhem & Give-Away,..


De nieuwe Store in Arnhem van Riviera Maison is vanaf 18 oktober jl geopend aan de Koningsstraat.
Het pand is geheel nieuw en heeft maar liefst 1084m² woongenot, je kunt er heerlijk shoppen, voor nu ligt de nieuwe Winter/Kerst Collection in de Store en ernaast (gewoon in de Store) kun je er eten, ja echt eten, ontbijten of lunchen of een kopje koffie of thee nuttigen.
Hoe leuk is dat? Nou, dat wilde ik (samen met m`n schoonzusje) wel eens van dichtbij bekijken.
Nadat ik had doorgegeven welke data ik zou gaan om de nieuwe Store te bewonderen kreeg ik van Nico Tijsen (Creatief Directeur) een whatsappje dat er voor ons een lunch klaar stond.
Hoe lief en leuk is dat? Echt heel dankbaar voor!

Klik op `Deze blogpost gaat hier verder (klik)` linksonder in beeld om verder te lezen.



Oja, niet te vergeten m`n schoonzusje had net haar hondje opgehaald (8 weken oud) en jawel hondje Diessel (ze heet hij) moest er gelijk aan geloven, RM Shoppen!
Verderop in deze blogpost kun je Diessel bewonderen, ik ben benieuwd wat je gaat zeggen! ;)

Bij binnenkomst werden we hartelijk welkom geheten en gelijk kwam er een lieve medewerkster naar ons toe om bij Diessel te kijken, ach ja..dat heb je dan hé?! 
Zo lief, leuk, schattig, grappig, en noem maar op kwam er allemaal voorbij.
Een paar stappen verder in de Store stond er een super leuk scootertje met achterop een mand vol RM items en daaromheen allemaal dennenappels.
Ik vind dat zo leuk van RM dat ze in de Collections fietsen en scooters gebruiken, vooral denk ik doordat manlief in de fietsen en scooters zit, ik moet foto`s maken daarvan! 
Wie weet staat er over een poosje ook wel een fiets in onze woonkamer, hihi..of manlief daar blij van gaat worden, uhm..ik denk het niet?! ;)


De kleur van de scooter komt ook terug in de kleuren van de Kerst Collection, meer zien?
Klik dan HIER! om naar de Kerst Collection online te gaan.

Er was zoveel te zien, gezellig gestylede tafels, woonkamers en slaapkamers, stellingen vol met mooie snuisterijen en hebbedingetjes, maar dit tafeltje hieronder daar gaat mijn hartje sneller van kloppen, vooral door het kleur gebruik, wit, wit en het rattan, glas maakt het compleet, daarnaast oogt het nog eens rustig en landelijk!
Echt helemaal mijn ding, hier wordt ik blij van!

♥ 

Ik vind het ook heerlijk om inspiratie op te doen bij de Riviera Maison en dat kun je ook zeker in deze Store, wat een moois zagen we.
Ik laat niet alles zien, want dan hoef je niet meer te gaan en ik hoop juist doordat je deze blogpost leest en ziet dat je even een kijkje gaat nemen in de nieuwe Store.

Zie je dat kleine flesje die aan het servetje hangt? Daarin zat wat nepsneeuw..zelf kreeg ik het idee om er bijvoorbeeld de naam van de persoon die daar gaat zitten in het flesje te doen of een lieve tekst.
Zoveel mogelijkheden en dat is ook echt Riviera Maison, je koopt iets waar je heel veel mee kan en het blijft (meestal) helemaal in en hip!

Kijk dit dan hieronder, Diessel wilde echt heel graag deze stoere, honden bank voor hemzelf.
Maar nee, `t baasje vond het nu nog niet nodig, super leuk z`n honden-bankje en Riviera Maison heeft nog veel meer leuks, klik HIER! voor de hondjes en katjes artikelen en zie wat je allemaal kan shoppen, ik wordt er blij van en hopelijk jij ook?!

♥ 

Diessel is 8 weken jong en mocht voor het eerst mee naar de winkel van Riviera Maison en dat zal niet bij deze enen keer blijven, denk ik maar zo! ;)
Kijk hem eens lief kijken naar de camera, hij denkt vast, mag ik dit bankje dan van jou Tante Veer, want ja echt zo wordt ik genoemd! ;)

Ben je er klaar voor, we gaan het het Café om te lunchen, wat hadden we er zin in en we waren zo benieuwd wat we bestellen konden.
Eerst maar eens rustig rond gekeken, want ook in het RM Café kun je een hoop bekijken, zo gaaf gestyled ook weer.
Zoals hieronder te zien hoe op een spiegel geschreven staat; `You look amazing`, zo lief!
In de spiegel heb ik een foto geprobeerd te maken met de rest van het RM Café, leuke foto geworden.

♥ 

Op elk tafeltje lag een menukaart, echt prachtig, zoals te zien hieronder op de foto.
Duidelijk, overzichtelijk, strak en stijlvol, echt woorden die in een Riviera Maison woordenboek staan.

Ook bij het RM Café werden we vriendelijke ontvangen, we kregen een hand en werden naar ons tafeltje gebracht waar de stoelen werden aangeschoven nadat we een mooi plekje gevonden hadden bij het raam, lekker mensen kijken en ik dacht voor mooi foto`s.
Helaas is het soms geen goede keuze om foto`s te maken met daglicht, want nadat we zaten werd het alleen maar donkerder en begon het te regenen en zelfs te hagelen.
Een beetje te zien aan de foto`s, die zijn iets donkerder uitgevallen, maar zeker niet minder mooi.

Zie je het plantje hieronder op de foto, deze kun je ook bewonderen en kopen in de Riviera Maison Store, geweldig toch?!
Het krijtbord-labeltje heeft vast Nico gemaakt, die is zo creatief met krijtmarkers, heel gaaf om te zien en echt een talent!

♥ 

Bij de lunch vind ik zelf melk het allerlekkerst, toch heb ik gekozen voor een smoothie (niet te zien op de foto) en schoonzusje voor een kopje koffie.
Deze werd geserveerd op een schoteltje met een bakje vol lekkers van de sint, onder de snoepjes hadden ze wat stro gelegd, echt een super leuk idee en zo gezellig.
Overigens de smoothie was heerlijk, echt bellisimo, zo lekker!

Nadat we nog lekker aan het genieten waren van onze drankjes kwam onze lunch er al aan, we hadden twee sandwiches met groente en ketchup besteld.
De ketchup was zelf gemaakt en super lekker, net als de twee sandwiches en de groente.

♥ 

Zie je de kaas smelt nog na en druipt uit m`n sandwichers en wat ik super tof vond is dat de ketchup in een hartvormig bonbonschaaltje is gedaan.
Deze schaaltjes in hartvorm heb ik ook, ze zijn gemaakt voor de bonbons en wij (schoonzusje en ik) gebruiken ze voor de theezakjes en hier dus voor de ketchup en andere sausjes.
Dit bedoel ik met dat je één item koopt en er meerder dingen mee kunt doen, zo inspirerend hier!
En er moest even een foto van mij gemaakt worden dat ik aan het smullen was, echt super lekker was het als ik er nu nog aan denk, mjammie!

Ik hoop echt dat je een kijkje gaat nemen bij de Riviera Maison Store en het RM Café, het is ook goed te doen met de auto, je parkeert je auto in Q-Park Broerenstraat en als je uit de parkeergarage loopt sta je gelijk in de straat waar de Riviera Maison gevestigd is.
Ook zijn we langs het station gekomen, dus dat moet ook geen probleem zijn om er te komen.


Afgelopen zaterdag viel het RM Special Christmas van Riviera Maison op de deurmat.
Dit is ook zeker een inspiratiebron om te bekijken en te bewonderen.
Vind je het leuk om deze thuis te ontvangen, loop dan bij één van de Riviera Maison Stores naar binnen en vraag de ClubMemberCard aan, als je dit gedaan hebt ontvang je gratis het Magazine thuisgestuurd samen met andere toffe acties.

Maar, kan je nu niet wachten om het nieuwe Magazine te bewonderen en/of heb je geen Riviera Maison Store in de buurt zitten?
Dan heb ik een leuk wegggevertje, we kregen in de Riviera Maison Store een Magazine cadeau voor één van onze volgers.
Daarnaast heb ik er zelf nog wat items bijgevoegd namelijk, een boodschappentas in de kleuren grijs/wit, een cadeautasje in de kleuren groen/wit (herfstversie) en vier servetten met de tekst;
`merry christmas and a happy new year`.



Hoe maak je kans op dit weggevertje:
Laat een reactie achter op dit blog
Voor meer kans kun je meedoen via facebook en instagram
Vrijdag, 2 december as. wordt de winnaar bekend gemaakt, dus tot 2 december kun je meedoen met deze RM Give-Away!

Fijne dag!

Lieve-Groetjes, 
Verie

en het team van RM Store en:

10 opmerkingen:

  1. Wat een ontzettend leuk blog! Ik doe graag mee en zou het pakketje dan kado doen aan mijn moeder, zij is namelijk ook zo weg van Riviera Maison!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er allemaal prachtig uit zeg!
    Wat schattig je hondje!
    En heerlijk die luch,dat was een gezellig dagje met je schoonzus!
    Ik doe mee met de give -away.
    Enne ik heb mijn fouten verbeterd op mijn blog,
    er is toch iets verkeerd gegaan denk ik hoor,
    want ik ik je naam eerst op een briefje geschreven,ha ha.
    maar fijn dat je het even aan gaf!
    fijne dag liefs Esther

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je mee doet, Esther! Diessel is van mijn schoonzusje! ;) Dankjewel, dan kunnen ze mij vinden op de juiste naam! ;) :) Het was inderdaad een super gezellige dagje zo samen even weg! :) Bedankt voor je berichtje!

      Verwijderen
  3. Leuk! Ik doe graag mee! mooie blog heb je
    GRoetjes Erna

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, Erna en leuk dat je hier ook mee doet, zo maak je extra kans! :)

      Verwijderen
  4. Het ziet er weer heerlijk uit! En dat hondje: te schattig!
    In de laatste 'Simply haken' staan leuke spulletjes om voor een hondje te haken (en voor zijn baasje) misschien leuk?

    Groetjes Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel voor je tip, dat ga ik zeker doorgeven aan m`n schoonzusje! :) Bedankt voor je leuke reactie! :)

      Verwijderen
  5. Het is inderdaad een prachtige zaak, ik ben er net na de opening een keer geweest. En mijn nieuwe loveseat komt ook bij RM vandaan, al was het niet vanuit deze winkel. Ik doe niet mee met je give away, maar ik weet zeker dat je er iemand anders heel blij mee gaat maken.

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk om te horen dat je er ook geweest bent, Ingrid! Gaaf een loveseat, staat ook nog op ons lijstje! ;) Staat zo gezellig en sfeervol in je woonkamer hé?! Geniet ervan en bedankt voor je reactie! :)

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!